Hihetetlen átalakuláson ment át a magyar sztár

Forrás: TO-Productions/Thomas Oberrainer -
fogyás Raul életmódváltás fogyókúra mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú utat tett meg az elmúlt évben Raul, aki több, mint 20 kilótól szabadult meg, és lelkileg is megerősödött.

Kevesen gondolnák, de a népszerűség ellenére a zenész sokáig önértékelési problémákkal küzdött, még a strandra is pólóban járt, egy gyerekkori beszólás miatt pedig évekig kendőt viselt.

„Elég fiatal voltam, amikor a nyilvánosság előtt kezdtem élni az életem, ezért kialakult bennem egy erős megfelelési kényszer.

Legtöbbször a strandra is pólóban mentem, nem tudtam elfogadni önmagam. Gyerekkoromban fejkendőt hordtam éveken keresztül, mert valaki bilifülűnek csúfolt. Sok-sok év kellett, hogy rájöjjek, ilyen korlátok között nem lehet teljes életet élni. Azt gondolom, ha nem szeretjük magunkat, akkor nem várhatjuk el mástól, hogy szeressen minket. Persze ez sokszor nem egyszerű, de ha valakinek nem megy, akkor nem szégyen segítséget kérni. Nekem a feleségem, Rebeka segített ebben, az ő hatására kezdtem például edzeni. A fiatalok figyelmét is szeretném felhívni erre: ha olyan dolog zavar, amin lehet változtatni, akkor tegyük meg, ha olyan, amin nem, akkor engedjük el!" – magyarázta Raul.

Forrás: TO-Productions/Thomas Oberrainer

„Az elmúlt egy évben elkezdtem sportolni, a vitaminbevitel mellett odafigyeltem, hogy elég folyadékot, és minőségi ételeket fogyasszak. Ennek meg is lett az eredménye, több, mint 20 kilót fogytam és sokkal energikusabbnak érzem magam.

Még mindig nem vagyok tökéletes, de elfogadtam, hogy ez vagyok én. Szeretnem kell magam ahhoz, hogy tudjak szeretetet adni!" – tette hozzá a zenész.

"Ha nem szereted magad, ne várd el mástól, hogy szeressen." -írta az énekes. Forrás:Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.