Betegségéről vallott Ivancsics Ilona: "Sokáig nem jöttek rá az orvosok, mi a bajom"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség Ivancsics Ilona Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ivancsics Ilona először beszélt arról, miért tűnt el hosszabb időre a nyilvánosság elől. A Szomszédok egykori sztárja betegségéről is őszintén vallott.

Amikor fia a kamaszkorba lépett, úgy érezte, több idpt szeretne vele tölteni, így lemondta színházi szerepeit, hogy kizárólag a nagysikerű SZomszédokra tudjon koncentrálni. Az élet azonban közbeszólt. "Azt nem gondoltam, hogy hamarosan megszűnik a sorozat is, így két szék között a földre estem. Lelkileg nagyon mélyre kerültem, de ez kellett ahhoz, hogy nekilássak megvalósítani régi álmomat" - szemlézte a Bors a Best magazinnak adott interjút.

Ivancsics Ilona Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznő úgy döntött, saját társulatot alapít, a rengeteg munkába azonban belebetegedett. "Később se lett se a munka, se az azzal járó felelősség sokkal kevesebb, mellette tizenkét darabban játszottam, úgy látszik, ezt a tempót nem lehet hosszú ideig büntetlenül csinálni. Felmondta a szervezetem a szolgálatot. Beteg lettem, folyton belázasodtam, mindenféle furcsa tüneteket produkáltam. Sokáig nem jöttek rá az orvosok, mi a bajom, aztán egy műszerrel bemérték a szervezetem energiaszintjét, ami szinte nulla volt. A szakember azt, mondta, ha nem változtatok, ha nem pihenek többet, nem gyógyulok meg" - nyilatkozta a Best magazinnak a színésznő, aki ekkor minden szerepét visszaadta, hogy a gyógyulásra koncentrálhasson. Ivancsics Ilona szerencsésen meggyógyult, és ezt követően már rendezéssel kezdett el foglalkozni. A Szomszádok egykori sztárja több időt szán már önmagára is, és a testi-lelki feltöltődésre, mint a kertészkedés és a jóga.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.