Bárdosi Ildikó gyermekei betegségéről vallott

Forrás: Instagram/Bárdosi Ildikó -
krupp betegség Bárdosi Sándor gyerekek Bárdosi Ildikó család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdos Sándor és Bárdosi Ildikó kisgyermekei komoly légúti problémával küzdöttek.

Gyermekei betegségéről vallott blogjában Bárdosi Ildikó. Elárulta, mindkét gyermekét komoly légúti problémával, kruppal diagnosztizálták. Természetesen a szülők nagyon megijedtek, hiszen egy olyan éjszaka előtörő, ugatós köhögőrohamról van szó, ahol a gége megduzzad, teljesen beszűkül, ezáltal a kicsiknek kapkodniuk kell a levegő után. Szerencsére mindkettejüket időben kezelték.

Kristálytisztán emlékszem arra a napra, amikor Sankó először elkezdett ugatva köhögni. 14 hónapos volt, egy szombat este történt, éppen a március 15-i hosszú hétvégén. Fogalmunk sem volt róla, mi lehet ez, így arról végképp nem, hogy valójában ez egy veszélyes betegség előjele. (...) Nálunk Maja is hajlamos lett rá, és már 5 hónaposan kórházba került vele, így sokat olvastam a betegségről. Sajnos nincs arra magyarázat, hogy kinél, és miért jelentkezik a krupp. Jómagam ezért alszom a gyerekekkel, mert sokkal jobban látom, hallom őket, és így mindenki nyugodt" – idézi a Ripost a sztáranyuka szavait.

Bárdosi Ildikó Forrás: Instagram/Bárdosi Ildikó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.