Nem utazhat repülőn, így nem léphet fel a Neoton Família februári turnéján Kanadában a súlyos pánikrohamokkal küzdő Pál Éva. 

"A hatórás időeltolódás miatt nem tudnám bevenni a gyógyszeremet. A pirulák gondoskodnak a biológiai órámról, ami így is elég törékeny, és ha nem venném be a gyógyszert, biztos, hogy rosszul lennék, úgy pedig képtelen lennék színpadra állni" – árulta el a Blikknek Éva. 

Forrás: TV2

"Teljesen beleéltem magam. Mint az őrült, elkezdtem készülni, de pár nap után leírhatatlan szorongás tört rám. Álmomban éles fény közelített felém, mint egy reflektor a színpadon. Ahogy haladt felém a fény, fulladni kezdtem, azt gondoltam, ez a halál. Amikor felébredtem, az egész testem lángolt és zsibogott, jó ideig fel sem eszméltem, nem tudtam eldönteni, hogy pánikrohamom van vagy tényleg elérkezett a halál" - nyilatkozta Éva, aki ezután felkereste kezelőorvosát, aki megtiltotta neki az utazást.

Éva 23 éve szedi a pánikbetegségére a gyógyszereket, ami nagyban befolyásolja az életét, késő esti koncertet például nem is tud vállalni.

"Egyszer megpróbáltam elhagyni a gyógyszereket. A doktornő tudta nélkül felére csökkentettem az adagot, persze egyből sűrűsödtek a pánikrohamok. Amikor ez kiderült, rögtön vissza kellett állnom a szokásos mennyiségre" - mondta el.