Erdélyi Mónika a koronavírusról: ők így védekeznek Mollival

Forrás: TV2 -
Erdélyi Mónika koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Videót készített a koronavírusról YouTube csatornájára Erdélyi Mónika. A műsorvezető elmondta, rengeteg levelet kapott a témához kapcsolódva, hozzátette, több orvossal is beszélt a betegségről, és óvva inti az embereket, hogy bedőljenek a rémhíreknek.

"Tényleg van valami veszély, óvatosnak kell lenni, de nem kell pánikot kelteni. Nem kell egész nap vacogva ülni otthon, nehogy kimenjünk és elkapjuk ezt a vírust" - mondta el Mónika és arról is beszélt, hogy Mollival azért ők is igyekenke védekezni a vírus ellen: vitaminokat szednek, orrspray-znek, és kézfertőtlenítővel mosnak kezet.

Tervezik, hogy Molli saját evőeszközzel jár majd iskolába és miután a gyógyszertárban megvették az utolsó 20 darab orvosi maszkot, még egy munkavédelmi boltban is vásároltak párat.

"Nem pánikolunk, de eléggé felkészültünk mi is a védekezéssel" – nyilatkozta Mónika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.