Újra műteni kellett Benkő Lászlót

Fotó: Bielik István - Origo -
műtét daganat Benkő László rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bőrdaganatot kellett kivágni Benkő László lábáról.

Benkő Lászlót 2017-ben operálták májrákkal, a zenésznek azóta szerencsére sikerült felépülnie. Orvosai azonban figyelmeztették, a rák később máshol is kiütközhet, de nem áttétként, hanem következményként.

Az Omega billentyűse a Blikknek elárulta, nemrég tényleg megtörtént a baj: régóta viszketett a jobb sípcsontja, és az orvosoknak is feltűnt a kontrollvizsgálatokon, hogy valami gyengíti az immunrendszerét. A szövetmintából kiderült, bőrdaganatot kell a lábáról kivágni. Először nagyon megijedt, de ma már örül, hogy túlvan a beavatkozáson.

Csak helyi érzéstelenítést kaptam, és egy gyufásskatulyányi területen vágtak ki egy bőrdarabot a jobb sípcsontom fölötti részből. Semmit nem éreztem, de kicsit még kába vagyok. Remélem, nem lesz újabb kiütközés, mert a többi eredményem jó volt" – nyilatkozta a lapnak.

Benkő László Fotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.