Benkő László retteg, hogy visszatér a betegsége

betegség Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, újra meg kellett műteni Benkő Lászlót, egy bőrdaganatot kellett kivágni a lábáról. A zenész arról beszélt, mentálisan is nagyon megviseli a betegség. 

"Minden vizsgálat előtt nagyon ideges vagyok, két éve nincs egy olyan napom sem, amikor ne gondolnék arra, hogy visszatérhet a betegség. Ezt nem lehet feldolgozni, egy ilyen diagnózis után megtörik az ember. Művész vagyok , és talán érzékenyebb, mint az átlagember. Soha nem hagyom el magam, de lelkileg nagyon megvisel ez az egész" - nyilatkozta a Ripostnak a zenész.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Azt mondják, hogy a daganatos betegségeket sokszor a sok stressz okozza, de ez egy ördögi kör. Két éve amiatt vagyok ideges, hogy visszatér a betegség, ettől a stressztől legyengül az immunrendszer, ami miatt könnyen kialakulhat bármilyen betegség" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.