Sas József állapotáról vallott felesége, Zsuzsa

Forrás: TV2 -
agyvérzés Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József tavaly, a thaiföldi nyaralásán kapott agyvérzést, sokáig kórházban ápolták. Egy ideje otthon, a felesége és egy orvosi ministáb felügyelete mellett gyógyul. Az asszony szerint egyre jobban érzi magát a humorista. 

„Jóska nagyon jó beteg, egy rossz szavam nem lehet rá. Bevesz minden gyógyszert, eleget eszik, és szeretne meggyógyulni. Persze állandóan nézi, vizsgálja őt orvos, hiszen sokféle gyógyszert kap, és a vérnyomásától kezdve sok mindent kell nála figyelni. A másik orvos pedig rehabilitálni próbálja, hogy minél előbb tudjon járni, és legyen elég ereje a visszatéréshez. Nagyon különös ez a betegség. Sokan alig tudnak utána beszélni, Jóska viszont verseket szaval. Sokszor kérem meg őt arra, hogy egy általam kiválasztott költeményt mondjon el, mert ez nagyon jó kis agytorna" – mondta a Blikknek a humorista felesége, Zsuzsa.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.