Állandó fájdalmakkal küzd Dévényi Tibor: csak a műtét segíthet rajta

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
műtét egészség fájdalom Dévényi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibor ma ünnepli 73. születésnapját. Bár igyekszik megőrizni örök optimizmusát, megoperált lába alaposan megnehezíti az életét.

Állítása szerint csak egy komoly műtét segíthetne rajta, de úgy véli, egy ilyen beavatkozás az ő korában már túl kockázatos. A tévés megoperált lábából nemrég vették ki a csavarokat, fájdalmai azonban azóta sem enyhültek. Az ország Tibi bácsija nem tagadja, hogy sok fájdalomcsillapítót szed, de szokásához híven próbál optimista maradni.

„Sokat szenvedek, bice-bóca vagyok. Lemondtam a Los Angeles-i maratont, már nem fogok New Yorkban lambadaversenyen részt venni, és a nők után sem fogok már rohangálni. Részben azért, mert 73 éves vagyok, részben meg mert nem bírja a lábam" – kezdte a Ripostnak a retro DJ, aki azt is elárulta, fájdalmai ellenére milyen trükkel tudja végigcsinálni a fellépéseit.

Van egy kicsi széke, amit a diszkópult mögé rejt, így a közönség egyáltalán nem veszi észre, ha néhány percre leül és pihen. Amire nagy szüksége is van! A Három kívánság egykori műsorvezetője azt sem tagadta, hogy nem sok jóval biztatják őt az orvosok. Egy nagyon komoly műtétre lenne szüksége, ám egy ilyen beavatkozás az ő korában már nagyon kockázatos.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.