diagnózis szociopata vallomás antiszociális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dyshae, egy antiszociális személyiségzavarral diagnosztizált fiú őszintén vallott a kamerák előtt az érzéseiről.

Dyshae azok közé tartozik, akiket antiszociális személyiségzavarral diagnosztizáltak a szakemberek. Az ilyen típusú embereket a társadalom gyakran szociopatáknak, rosszabb esetben pszichopatáknak hívják. A fiú azt szeretné, ha mindenkiben tudatosulna, hogy rendszeres terápia segíthet nekik, és el akarja érni, hogy a megítélésük pozitívabbá váljon. Épp ezért úgy döntött, a kamerák előtt válaszol a felé irányuló kérdésekre.

Egy fogyatékkal és súlyos diagnózissal élő emberek bemutatására létrehozott YouTube-csatornának elárulta, képtelen az empátiára, ugyanakkor tudja, hogyan kell viselkednie bizonyos helyzetekben, és a családtagjai előtt is felveszi ezt a maszkot.

Bevallotta, szociopataként remekül tud manipulálni, de ezt a képességét csakis akkor használja, ha valamit nagyon el akar érni – számolt be róla a Nuus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.