A gyönyörű modell és férje egy ideje tervezgették a családalapítást, ám most véglegesen elhatározták: jöhet a baba!

Weisz Fanni és Hajmásy Péter még két éve nyáron házasodtak össze, azonban Fanni pajzsmirigy-betegsége miatt a babaprojekt háttérbe szorult és inkább a modell egészségi állapotának javulására koncentráltak.

„Fanni fáradékony volt, hullott a haja, a körmei fájtak, száraz volt a keze, és akkor elmentünk egy nagyon jó orvoshoz és az orvos mondta, hogy a TSH-szintje nagyon magas"- mesélte Péter a Tények Plusznak.

A vizsgálatok után hosszabb ideig tartott, amíg Fanni állapota stabilizálódott, de alapvetően nem is akartak sietni a babavállalással.

„Nem csak a pajzsmirigy-probléma miatt nem alapítottunk családot, hanem mi még nem éreztük úgy, hogy eljött az ideje, hogy most szeretnénk már kisbabát" - tette hozzá Péter. 

Mostanra azonban úgy érzik itt az ideje, hogy bővüljön a családjuk és szülővé váljanak. Ennek okán több vizsgálatra is elmentek, ahol mindent rendben találták, így bármikor érkezhet a baba.

"Minden rendben van, elmentünk orvoshoz, mert az édes feleségem elég hipochonder. Mindent megvizsgáltak, teljesen rendben van, a pajzsmirigy is, a nőgyógyászati ügyek is, úgyhogy próbálkozhatunk. Hát aztán majd meglátjuk, a kisbaba hogy akarja" - nyilatkozta Fanni férje, Péter.