Először és utoljára beszél Weisz Fanni és Hajmásy Péter a gyerekvállalásról

anyaság Hajmásy Péter Weisz Fanni egészség babaprojekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell és férje egy ideje tervezgették a családalapítást, ám most véglegesen elhatározták: jöhet a baba!

Weisz Fanni és Hajmásy Péter még két éve nyáron házasodtak össze, azonban Fanni pajzsmirigy-betegsége miatt a babaprojekt háttérbe szorult és inkább a modell egészségi állapotának javulására koncentráltak.

„Fanni fáradékony volt, hullott a haja, a körmei fájtak, száraz volt a keze, és akkor elmentünk egy nagyon jó orvoshoz és az orvos mondta, hogy a TSH-szintje nagyon magas"- mesélte Péter a Tények Plusznak.

A vizsgálatok után hosszabb ideig tartott, amíg Fanni állapota stabilizálódott, de alapvetően nem is akartak sietni a babavállalással.

„Nem csak a pajzsmirigy-probléma miatt nem alapítottunk családot, hanem mi még nem éreztük úgy, hogy eljött az ideje, hogy most szeretnénk már kisbabát" - tette hozzá Péter.

Mostanra azonban úgy érzik itt az ideje, hogy bővüljön a családjuk és szülővé váljanak. Ennek okán több vizsgálatra is elmentek, ahol mindent rendben találták, így bármikor érkezhet a baba.

"Minden rendben van, elmentünk orvoshoz, mert az édes feleségem elég hipochonder. Mindent megvizsgáltak, teljesen rendben van, a pajzsmirigy is, a nőgyógyászati ügyek is, úgyhogy próbálkozhatunk. Hát aztán majd meglátjuk, a kisbaba hogy akarja" - nyilatkozta Fanni férje, Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.