Koronavírus - Barta Sylvia: "Életemben először megérintett a halál szele"

COVID-19 Barta Sylvia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, Barta Sylvia a TV2 időjósa is elkapta a koronavírust. Nála komoly tünetekkel zajlott le a fertőzés, sokáig rosszul érezte magát, sokat fogyott. Most a Hot!-nak elmondta, min ment keresztül. 

„Sokszor csak némán feküdtem, és peregtek az arcomon a könnyeim. Mi lesz, ha már nem láthatom újra a szeretteim? Mit kell megtanítanom még a lányaimnak? Hogyan készítsem fel őket arra, ha kórházba kerülnék? Életemben először megérintett a halál szele. Kilátástalannak éreztem a helyzetet, azon gondolkodtam, vajon meggyógyulok-e. Tudtam, ha felmerül a fulladás vagy nehézlégzés, azonnal mentőt kell hívni. Össze volt készítve a csomagom, de tudtam, hogy nem kerülhetek be az intenzív osztályra, nem feküdhetek magányosan a kórházban" – mondta el Sylvia, és hozzátette, egy kifejezetten koronavírusos betegek tüneteire alkalmazott gyógyszer segített neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.