Csűrös Karolát sorra érik a csapások, ezért nem tudott még rendesen felépülni.

Ahogy azt már megírtuk, Csűrös Karola nemrég kórházba került, ugyanis trombózis alakult ki az egyik lábában. A színésznő akkor azt mondta, valószínű, hogy a korábbi térdproblémáiból eredő mozgáshiány idézte elő a trombózist.

És ha mindez nem lenne elég, akkor még itt van a karantén is, illetve a veszteség, amit férje halála okozott neki. Mióta a híres rendező, Horváth Ádám elhunyt, depresszióval küzd. Nem is csoda, hogy legjobb barátnője, Pásztor Erzsi aggódik érte:

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az igazság az, hogy már férje életében rossz volt a lába. Mindig azt mondta, hogy járt orvosnál, de utólag megtudtam, hogy mégsem... Mire felépült a bokaszalag-szakadásból, újabb baleset érte: eltört egy csont a lábfejében. Alig tudott mozogni, otthonról már jó ideje ki sem jött. Iszonyatosan dagadt volt a lába, de főleg Ádámmal foglalkozott. Aztán amikor a férje meghalt, rászakadt a bánat, akkor meg azért nem ment orvoshoz. Úgyhogy nem csak fizikailag van rossz állapotban, hanem lelkileg is. Szerencsére most már otthon van, és mindennap beszélünk. Múltkor már kínunkban nevettünk, mert már a napokat sem tudjuk. Felhív és kérdezi tőlem: "Milyen nap van, Pásztorka?" A múltkor mondom neki: "Szerintem szerda, Karcsi." Erre ő elkezd kiabálni a telefonba, hogy akkor gyorsan össze kell szednie a ruhákat, mert viszik el a mosodába. Aztán rájöttünk, hogy nem kell kapkodni, mert még csak kedd van..." - mesélte a Kiskegyednek.