Balázs Klári talán már túl van a koronavíruson

Fotó: Life.hu -
betegség Balázs Klári koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy tavalyi nyaralás alkalmával lett nagyon beteg, olyannyira, hogy néha azt érezte, nem éli túl, ugyanis nem sikerült levinni 39 fokos lázát. Balázs Klári szerint akkor koronavírusos tüneteket tapasztalt magán.

Tavaly év végén Floridában vakációzott a Korda házaspár, ám Klárika „horrornyaralásként" emlékszik vissza rá. Az énekesnő ugyanis három hétig csak feküdt annyira beteg lett, végül előbb haza kellett jönniük.

„Ott azt mondták, influenzaszerű vírus, ami ugyanolyan tünetekkel járt, mint amiket a koronavírus produkál a jelenlegi tudásunk szerint„ - mondta el az AC News-nak.

A Korda házaspár félbeszakította az útját, mert Klárika annyira beteg lett. Fotó: Life.hu

Balázs Klári 39 fokos lázzal küzdött, amit sehogy sem sikerült levinni, bevallotta nagyon megijedt.

„Nem ment le a lázam, 39 fok körül volt folyamatosan. Az ott töltött időből három hetet csak feküdtem, majd mondtam Gyurinak, hozzon haza, mert úgy éreztem, nem élem túl. Soha életemben nem éreztem olyan rosszul magam, mint akkor.

Ami ijesztő volt számomra, hogy arról szóltak a hírek: tizenheten meg is haltak ebben a betegségben."

Az énekesnő nagyon le is fogyott, hiszen semmi nem maradt meg benne. Végül úgy döntöttek, hamarabb hazajönnek, hiába került többe. Otthon is még két hétig betegen feküdt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.