Az énekesnő egy tavalyi nyaralás alkalmával lett nagyon beteg, olyannyira, hogy néha azt érezte, nem éli túl, ugyanis nem sikerült levinni 39 fokos lázát. Balázs Klári szerint akkor koronavírusos tüneteket tapasztalt magán.

Tavaly év végén Floridában vakációzott a Korda házaspár, ám Klárika „horrornyaralásként" emlékszik vissza rá. Az énekesnő ugyanis három hétig csak feküdt annyira beteg lett, végül előbb haza kellett jönniük.

„Ott azt mondták, influenzaszerű vírus, ami ugyanolyan tünetekkel járt, mint amiket a koronavírus produkál a jelenlegi tudásunk szerint„ - mondta el az AC News-nak.

A Korda házaspár félbeszakította az útját, mert Klárika annyira beteg lett.Fotó: Life.hu

Balázs Klári 39 fokos lázzal küzdött, amit sehogy sem sikerült levinni, bevallotta nagyon megijedt.
„Nem ment le a lázam, 39 fok körül volt folyamatosan. Az ott töltött időből három hetet csak feküdtem, majd mondtam Gyurinak, hozzon haza, mert úgy éreztem, nem élem túl. Soha életemben nem éreztem olyan rosszul magam, mint akkor.Ami ijesztő volt számomra, hogy arról szóltak a hírek: tizenheten meg is haltak ebben a betegségben."

Az énekesnő nagyon le is fogyott, hiszen semmi nem maradt meg benne. Végül úgy döntöttek, hamarabb hazajönnek, hiába került többe. Otthon is még két hétig betegen feküdt.