Barta Sylvia nem tudta, felgyógyul-e a koronavírusból

Forrás: TV2 Mokka -
Barta Sylvia koronavírus gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjós mögött nagyon nehéz hetek vannak, ugyanis elkapta a koronavírust, ami teljesen ledöntötte a lábáról. Barta Sylvia sokszor kilátástalannak érezte a helyzetét, és nem tudta, egyáltalán meggyógyul-e.

A sztárt nagyon legyengítette a vírus, állandóan magas lázzal küzdött. Mikor már kicsit elkezdte jól érezni magát, és úgy gondolta, elindult a gyógyulás, hirtelen ismét visszaesett. Ez többször megismétlődött, néhány hét elteltével, már kilátástalannak érezte a helyzetet, és nem volt benne biztos, hogy meggyógyul valaha. Azt mondja, soha az életben nem volt ennyire beteg.

Orvosai antibiotikum kúrával próbálkoztak, ám az nem sokat segített, ezután a malária ellen is használt szert kezdte el szedni, ettől indult meg az igazi javulás.
Hat hét után csináltak csak nála egy új tesztet, amikor kiderült, hogy ez negatív, leírhatatlan boldogságot érzett. Nagy erőt adott neki a családja szeretete, és a kollégák támogatása is, akik egyszer borzasztóan megijedtek, amikor nem ő, hanem férje vette fel a mobilját.
Sylvia egy hete újra dolgozik, ami már nagyon hiányzott neki. Még ugyan erős fáradtság van rajta a betegség után, de néhány hét múlva újra a régi lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.