Madár Verát sokkolta, mikor kiderült, gyógyíthatatlan beteg

Madár Vera Jóban Rosszban autoimmun betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésznője nagyon megijedt, amikor orvosai közölték vele, hogy egy autoimmun betegséggel küzd, amit nem lehet gyógyítani, csupán együtt élni vele. Madár Vera mégis talpra állt a rémisztő diagnózis után.

A színésznőt sokként érte, amikor kiderült, hogy a pajzsmirigye nincs rendben, és egy autoimmun betegséget állapítottak meg nála. Először a vérképe mutatta ki, hogy valami probléma van, majd újabb vizsgálatokat követően felállították a diagnózist.

„Először megdöbbentem és megijedtem, hogy élethosszig tart, és gyógyszert kell szednem. Aztán utána olvastam, vettem egy nagy levegőt, és azt mondtam, én újra jól szeretnék lenni, és igenis lehet kezelni" – mesélte Vera, és tett is ennek érdekében. Elkezdett sportolni, és megerősítette az immunrendszerét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.