Megműtötték az ÉNB egykori sztárját, Kovács Dórát

műtét Kovács Dóra kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Dóra a közösségi oldalán számolt be a műtét részleteiről. 

Kovács Dóra balesetet szenvedett rollerrel és szerencsétlenségére elszakadt a térdszalagja. Ráadásul ez már nem először történik meg vele, így pontosan tudta, mi vár rá. Instagram-oldalán megmutatta, hogy néz ki a lába a műtét után, illetve elárult néhány részletet is a történtek kapcsán.

"Csak a kínlódás, ami az arcomra van írva. Próbálom vagányan átvészelni, de az igazság az, hogy pokolian fáj. Végre 11 év után újra van keresztszalag a térdemben és már csak 6 hónap rehab és trambulinon fogok ugrálni (egyelőre nem látom magam előtt a pillanatot). Olyan jó érzés lenne most megölelni a Szerelmemet és picit nyafogni gyenge nőként, de ez nem lehetséges a COVID miatt, addig nézegetem a virágcsokrot amit küldött és várom a csütörtököt" - írja a kép alatt a híresség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.