Kórházba kellett szállítani Katie Price fiát

Forrás: Shutterstock -
Katie Price sérült kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Price 18 éves, több rendellenességgel élő fiát kórházba kellett szállítani: sürgős ellátásra volt szüksége. 

Katie Price egykori modell 18 éves fia, Harvey halmozottan sérülten született. Szepto-optikus diszpláziában (ami vakságot okoz, és a növekedési hormon rendellenes termelődését), Prader–Willi-szindrómában (ami állandó éhségérzetet okoz, így elhízáshoz és cukorbetegséghez vezet), emellett ADHD-ben (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar) és autizmusban szenved.

Katie Price és fia, Harvey Forrás: Northfoto

A fiút kórházba szállították, mert olyan tüneteket mutatott, ami arra utalt, sürgős orvosi ellátásra van szüksége. A modell szóvivője nem részletezte, hogy pontosan mi volt a baj, de azt elmondta, a család éppen Katie 13 éves lányának születésnapját ünnepelte.

Hírességek, akik sérült gyereket nevelnek

Egy speciális nevelési igényű gyermek mellett az élet soha nem unalmas. A sérült gyereket nevelő szülőknek az évek alatt számtalan kihívással és nehézséggel kell megküzdeniük, cserébe azonban semmi máshoz nem fogható szeretetet és ragaszkodást kapnak "csodabogár" csemetéjüktől. Az alábbiakban olyan hírességeket vettünk sorra, akik családjába speciális nevelést igénylő gyerkőc született. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.