Az AWS zenekar Facebook-oldalán jelentette be, hogy idén már nem vállalnak fellépéseket, ugyanis a forntemberük, Siklósi Örs beteg. 

A Quimby után most az AWS zenekar jelentette be, hogy idén már nem vállalnak fellépéseket, a meglévő bulijaikat pedig lemondják. A banda a Facebook-oldalán közölte, hogy forntemberük, Siklósi Örs betegsége miatt hozták meg ezt a döntést.

"Az utóbbi napokban kiderült, hogy naívak voltunk amikor azt gondoltuk, hogy ez az év már nem tartogathat semmi rossz hírt. Sajnos Örs lebetegedett, és a felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni, ezért most egy kicsit elvonul, hogy a zenekart körülvevő pörgésből kilépve a gyógyulásra koncentrálhasson.

Senki ne essen pánikba, az orvosai megnyugtattak minket, a kezelése a lehető legjobb ütemben halad, minden rendben lesz, a legjobb kezekben van!

Emiatt sajnos az AWS 2020-ban már nem ad több koncertet, a meghirdetett bulikat lemondjuk, az eseményekben leírjuk a már megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatos részleteket.

2021-re már szervezkedünk és addig is mindenkit arra kérünk, hogy mellőzzük a találgatásokat, ne keressünk válaszokat, hanem helyette küldjünk pozitív energiát és sok sok szeretetet Örsnek hogy mielőbb újra együtt zúzhassunk veletek.

Megértésetek barátsággal köszönjük" - írták.