Sas József állapotáról mostanában nem nyilatkozik felesége, de egykori kollégájától, Baranyi Lászlótól megtudhatjuk, hogy van most a humorista. 

Sas József felesége jó ideje nem árul el friss információt arról, hogy van a humorista, de egykori kollégájának, Baranyi Lászlónak sikerült beszélnie vele, és ő elárulta, milyen állapotban van most a kabarés.

Sas József állapotáról nyilatkozott kollégájaForrás: TV2

"Beszéltem Zsuzsannával, mert aggódtam Jóska miatt. Magam is érzékeltem, hogy szinte semmilyen információ nem jelenik meg róla. Aztán szerencsére nekem felvette a telefont Zsuzsa, és azt mondta: hagyni kell Jóskát, mert a saját világában van. Kérdeztem, ez mit jelent, és az asszony megjegyezte, hogy fizikálisan nincs sok változás, Jóska leginkább csak fekszik, nézi a tévét és hol jobb, hol rosszabb kedélyállapotban van, a gondolataiba merül" - mondta a Blikknek Baranyi László.

"Ha már sikerült beszélnem Zsuzsával, arra kértem, adja oda a telefont Jóskának is, legalább a hangját halljam, hadd biztassam, hogy erőt öntsek ebbe a mindig életvidám, energiabomba-szerű férfiba. S amikor meghallottam a kissé halk és bágyadt hangját, rendkívül jó érzés töltött el. Hát még amit mondott nekem! A néhány perces beszélgetésünk során elárulta, hogy folyton egy új kabaré jár a fejében, azon dolgozik, azon gondolkodik, hogy megint elszórakoztassa a közönséget, s nevetve mondta nekem, ez a legyengült, de hihetetlen élni akarással megáldott ember: Lacikám, neked egy női szerepet szánok, remélem, elvállalod..." - árulta el Baranyi László.