Rácz Béla, alias Young G, alias VV Béci korábban elmesélte, hogy komoly fájdalmakkal küzd, méghozzá születendő gyermeke miatt. Most azonban úgy tűnik, talált egy csodaszert, aminek köszönhetően életminősége nagyban javulhat.

Young G több éve küzd izületi fájdalmakkal, melyek teste több részén is görcsöket, deformációt és fájdalmat okoz. Az énekes-rapper már rengeteg gyógymódot kipróbált, de csupán a január óta tartó szteroidos kezelés segített valamennyit. Bár ettől meghízott, legalább fel tudott kelni, és fellépéseket is vállalhatott. A kezelést azonban csökkenteni kellett, mivel szerelmével gyermeket szeretnének.

Young GYoung G, Instagram

Most ismét felcsillant a remény, méghozzá egy külföldön élő rajongója jóvoltából.

A betegségemről megjelent első újságcikkek után elképesztő mennyiségű levelet kaptam. Nagyon hálás vagyok mindenkinek érte, ezúton üzenem azoknak, akik segíteni próbáltak. Ötletek jöttek, vagy csak pár támogató sor, de az is nagyon sokat jelentett nekem. Egy Ausztriában élő hölgytől egy számomra eddig ismeretlen terápia ötlete érkezett. Egy folyadék, amelyben úgynevezett Redox jelzőmolekulák találhatók. Most épp ezt próbálom ki. Sejtszintű gyógyítás – nincs, amiben ne hinnék – mesélte a Borsnak Young G.

Nagyon szeretném, ha beválna ez a terápi, és végre véget érne ez a rémálom, ami velem történik.

Most párhuzamosan szteroidokat is szedek, mert olyan fájdalmaim vannak, hogy az ágyból alig tudok kikelni... Egy hónapja iszom a folyadékot, és nem akarom elkiabálni, de mintha jobb lenne. Remélem, tényleg jobb! Pár hét, és meglátjuk.