Koronavírus: kéz a kézben, pár perc különbséggel hunyt el a házaspár mindkét tagja

Forrás: ABC News -
halál COVID-19 házaspár koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár sokan még mindig kételkednek a koronavírus komolyságában, újabb szívszorító fotó járja a világot. Az ő történetük újabb bizonyíték arra, hogy a koronavírus mindent átír.

Az Egyesült Államok továbbra is a koronavírus lista élén áll, a fertőzöttek száma közelít a 7 millióhoz, a halálesetek száma pedig 200 000 felett van. A koronavírus az USA-ban követelte a legtöbb halálos áldozatot, és az áldozatok között rengeteg házaspár van.

A CNN által bemutatott észak-karolinai házaspár kézen fogva, pár perc különbséggel hunyt el. Johnny Lee Peoples, és felesége, Cathy "Darlene" Peoples 48 évig voltak házasok, és 50 éve szerették egymást.

Fiuk, Shane Peoples a CNN kérdésére mondott néhány szót a tragédiát követően.

„Anya és apa 50 évig kéz a kézben éltek, és kéz a kézben haltak meg, most pedig kéz a kézben járnak a mennyben."

„A családunk üzenete pedig az lenne, hogy a COVID létezik. Ez nem egy kamu, vagy egy vicc. A szüleink megtették a megfelelő óvintézkedéseket, de tragikus módon mégis megfertőződtek a vírussal."

Képünk illusztráció. Forrás: ABC News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.