Balázs Klári kis híján összeesett a színpadon

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
műtét Balázs Klári gerincsérv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy volt az ijedtség Korda György és Balázs Klári egyik koncertjén. Az énekesnő ugyanis hirtelen iszonyú fájdalmat érzett a lábában a koncert alatt, alig tudott talpon maradni.

Balázs Klárit éppen a legrosszabb pillanatban érte a baj. Az énekesnő a színpadon állt, amikor hirtelen azt érezte, hogy borzalmas fájdalom nyíllal a térdébe, és nem tud rajta megállni.

„Megrémültem, amikor először éreztem azt, hogy az orromra koppintott a sors... Egy olyan éles fájdalom hasított a térdembe, hogy egyszerűen azt éreztem, hogy valamit kell tennem, vagy leülni, valamit csinálni, de ott volt a mikrofonállvány, és azt jól megmarkoltam, és csak fél lábon ácsorogtam..."

- mesélte a Tények Pluszban.

Balázs Klárit gerincsérvvel műtötték. Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Klárika fájdalmai már a karantén idején is jelentkeztek, akkor kiderült, hogy gerincsérvvel műteni kell őt, csakhogy a járvány miatt ez csúszott.
Mára túlvan az operáción, és gyors tempóban gyógyul. Még arról sem kellett lemondania, hogy magassarkút hordjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.