Megakadt Balázs Klári gyógyulási folyamata a műtétje után

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Balázs Klári sérvműtét gyógytorna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sérvműtéten esett át nem rég Balázs Klári, ami segített neki megszabadulni borzalmas fájdalmaitól. Ám a teljes gyógyulásig még hosszú az út, sajnos most a koronavírus miatt nem tud hozzá menni a gyógytornász.

Balázs Klári ismét önkéntes karanténba vonult, nem mozdul ki otthonából. Jót is tesz neki a pihenés, ugyanis sérvműtéten esett át nem rég. Ugyan azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében, és már többször színpadra is lépett, de azért még vannak fájdalmai, és nem gyógyult meg teljesen.

Balázs Klárihoz nem mehet a gyógytornász sérvműtétje után. Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Gyógynövény alapú gyógyszerek segítik a rehabilitációt, illetve a gyógytorna, azonban most nem jöhet hozzá a szakértő a járvány miatt – árulta el a Mokkában Klárika.

Ezért magától tornázik, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön, azt mondja, ez sem tudja elvenni a lelkesedését, és már nagyon várja, hogy újult erővel állhasson a színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.