Még nincs teljesen túl a koronavíruson Király Linda: "A szövődményeket még mindig érzem"

Forrás: Király Linda / Instagram -
Király Linda koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő közel három hétig raboskodott otthonában, hogy kiheverje a koronavírust. Bár a szövődményeket még érzi, újult erővel, edzéssel, klip premierrel és szinkronizálással tért vissza a mindennapokba Király Linda.

Embert próbáló időszakon van túl Király Linda, aki nemrég esett át a koronavíruson. Az énekesnő nem szívesen emlékszik erre az időszakra, mindenkit óvatosságra int a járvány kapcsán.

„Nem volt kellemes, közel három hétig voltam otthon „bezárva". A szövődményeket még mindig érzem egy kicsit a tüdőmön, amikor levegőt veszek. Illetve énekléskor is, hogy nem tudok úgy támasztani, ahogy egyébként szoktam, de türelmesnek kell lenni. Szép lassan minden újra a régi lesz"

– mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekesnő, aki fokozatosan tért vissza a mindennapokba.

A betegség miatt sajnos mindent el kellett halasztani, de amikor meglett a két negatív tesztem és már jól éreztem magam alig vártam, hogy visszaállhassak a munkába"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.