Détár Enikő balesetéről szinte alig tudott idáig néhány ember, pedig komoly sérülést szenvedett a színésznő.

Détár Enikőt senkinek sem kell bemutatni: a szuperszexi színésznőről ugyanis mindenki tudja, mennyire fegyelmezett és precíz, ha teljesíteni kell. Nem csoda, hogy a Dancing with the stars című műsorban fantasztikusan szerepel, és nyilván, az sem kérdéses, hogy emögött rengeteg munka van. 

Azt azonban csak kevesen tudják, hogy Enikő súlyos balesetet szenvedett az egyik próba alkalmával, ám most elmesélte a részleteket. 

Détár Enikő és Baranya DávidForrás: TV2

"Oldalról ugrottam a szófára, ami megbillent, kicsúszott a lábam, és teljes testsúllyal a karfára estem arccal. Megszűnt a világ!" - kezdte a színésznő, aki ugyan látta a tükörben, hogy valami nincs rendben az orrával, de arra kérte a társát, Baranya Dávidot, hogy tekintsenek el ettől, és gyakoroljanak tovább. A férfi azonban úgy érezte, nem hagyhatják figyelmen kívül Enikő kétes állapotát. 

"Azonnal kórházba szállítottak, ahol megröntgeneztek és CT-t csináltak. annyira sajnáltam az ezzel töltött órákat, hogy el sem tudom mondani. Kaptam tetanuszt, kiderült, hogy letört egy kis csont az orromból, ami el is ferdült, már nem szimmetrikus. Ömlött az orromból a vér az elején, az rendkívül ijesztő volt. A legdurvább érzés a szédülés volt" - írta meg a hot! magazin.