Százmillióra perelné a kórházat Szvitacs Alexa, a sportoló, akinek amputálni kellett a karját

toxikus sokk szindróma Szvitacs Alexa amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal asztaliteniszező toxikus sokk szindrómát kapott a tampon használatától, aminek következtében amputálni kellett a bal alkarját és az összes lábujját. Szvitacs Alexa most százmillióra pereli a kórházat, mert szerinte nem helyesen jártak el.

Hirtelen lett rosszul Szvitacs Alexa, egyik pillanatról a másikra felszökött a láza, hányingere lett. Kiderült, toxikus sokk szindrómát kapott méghozzá a tampon használattól.

Kórházba szállították, ahol hat életmentő műtéten esett át. Szerencsére az életét meg tudták menteni, ám a bal alkarját és az összes lábujját amputálni kellett.

A most már para-asztaliteniszező pereli a kórházat szerinte ugyanis hibát követtek el, mivel már feketedett a karja, de az orvosok még mindig vártak. A mai napig erős fájdalmakkal él, fantomfájdalmai is vannak. Ráadásul teljesen megváltozott az élete, és anyagi helyzete jelentősen romlott.

Ügyvédje azt mondta a Tényeknek, hogy százmillió forintnál is nagyobb összegű kártérítést kérnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.