Farm VIP: Orvosa azt javasolta Kucsera Gábornak, adja fel a versenyt

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor -
Kucsera Gábor sérülés Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly fájdalmakkal küzd a Farm VIP-ben Kucsera Gábor, ugyanis kiújult a gerincsérve. Orvosa azt javasolta neki, jobb lesz, ha feladja a versenyt.

Rosszul mozdult a Farm VIP védettségi játékén Kucsera Gábor, így kiújult a gerincsérve, ami iszonyú fájdalmakkal jár. Gábor nem szeretné feladni a versenyt, pedig orvosa ezt tanácsolta neki.

„A védettségi játék alatt húztam meg a hátamat, és a szerdai termelést elősegítő feladatnál csak még egy lapáttal rátettem. Hetvenöt kilót tartottam meg egyedül, és bár már nagyon fájt a derekam, elviselhetetlen nyilalló fájdalmat éreztem, mégsem akartam feladni a küzdelmet" – árulta el Kucsera a Borsnak.

Kucsera Gábornak erős fájdalmai vannak, de nem akaja feladni. Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

Azóta minden nap orvosi kezelésre szorul, és ha tovább terheli a testét, súlyosbodhat az állapota.
„Orvost kellett hívni, a helyszínen elláttak. Fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt is kaptam, de ezzel még korántsem ért véget a kezelésem. Mindennap orvosi felügyelet alatt álltam, masszázsra kellett járnom. Fogalmam sincs, hogy ilyen állapotban, hogy tudtam folytatni a versenyt, de valószínűleg küzdött bennem a sportolói szellem, úgyhogy a feladás az utolsó volt, ami az eszembe jutott"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.