Komoly fájdalmakkal küzd a Farm VIP-ben Kucsera Gábor, ugyanis kiújult a gerincsérve. Orvosa azt javasolta neki, jobb lesz, ha feladja a versenyt.

Rosszul mozdult a Farm VIP védettségi játékén Kucsera Gábor, így kiújult a gerincsérve, ami iszonyú fájdalmakkal jár. Gábor nem szeretné feladni a versenyt, pedig orvosa ezt tanácsolta neki.

„A védettségi játék alatt húztam meg a hátamat, és a szerdai termelést elősegítő feladatnál csak még egy lapáttal rátettem. Hetvenöt kilót tartottam meg egyedül, és bár már nagyon fájt a derekam, elviselhetetlen nyilalló fájdalmat éreztem, mégsem akartam feladni a küzdelmet" – árulta el Kucsera a Borsnak.

Kucsera Gábornak erős fájdalmai vannak, de nem akaja feladni.Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

Azóta minden nap orvosi kezelésre szorul, és ha tovább terheli a testét, súlyosbodhat az állapota.
„Orvost kellett hívni, a helyszínen elláttak. Fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt is kaptam, de ezzel még korántsem ért véget a kezelésem. Mindennap orvosi felügyelet alatt álltam, masszázsra kellett járnom. Fogalmam sincs, hogy ilyen állapotban, hogy tudtam folytatni a versenyt, de valószínűleg küzdött bennem a sportolói szellem, úgyhogy a feladás az utolsó volt, ami az eszembe jutott"