Kis Grófo a koronavírus szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladással került kórházba -írja a Bors.

A hazai mulatós zene királya kedden került kórházba köhögés, magas láz és szédülés tüneteivel, aztán kiderült, hogy nagyobb a baj, így bent is tartották.

"Tudtam, hogy koronavírusos vagyok, pár napja lett pozitív a tesztem. Nem szívesen beszélek erről, bár ha az esetem bárkit is arra sarkall, hogy maszkot hordjon, hogy vigyázzon magára és a környezetére, már megéri beavatni az embereket"

-mondta a napilapnak a 27 éves énekes.

"Hirtelen lettem rosszul. Az egyik pillanatban még semmi bajom nem volt, a másikban magasra szökött a lázam, szédülni kezdtem, köhögni, alig kaptam levegőt. Kedden kerültem be a kórházba, mert akkorra már nagyon rosszul éreztem magam. A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem. A kórházba érve gyorsan jutottam orvoshoz. Tüdő-CT-t végeztek rajtam, ahol kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladásom van. Azt mondják a dokik, hogy szerencsés vagyok, hogy viszonylag hamar diagnosztizálták, mert így azonnal megkaphattam az infúziós kezelést, amivel remélhetőleg meg tudják fogni a gyulladás további terjedését"

– mesélte a zenész, aki nehezen viseli az egyedüllétet.

Forrás: Tv2