Azt hitték elkapta a koronavírust, de kiderült, hogy rákos a kamaszlány

Forrás: Dreamstime -
betegség rák koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 13 éves lány nyirokcsomói feldagadtak, és sokat hányt is. Édesanyja azt hitte elkapta az nevelőapjától a koronavírust. Ám a diagnózis ennél sokkal súlyosabb: a rákkal kell szembenéznie a tinédzsernek, jelenleg az életéért küzdenek.

A New York-i Ariel Griffith egy nap arra ébredt, hogy borzasztóan bedagadtak a nyaki nyirokcsomói, és hányás is jelentkezett nála.

Édesanyja azt gondolta elkapta a koronavírust a nevelőapjától. Kórházba vitte lányát, ahol szembesültek a szörnyű diagnózissal: nyirokcsomórákja van.

„Észrevettem amikor felébresztettem, hogy az arca fel van dagadva a nyaka környékén. Azt mondta, ez már hetek óta így van, de nem mert szólni senkinek" – mesélte az édesanya.

Mindemellett szepszist és a koronavírust is kimutattak a kamaszlánynál, aki jelenleg lélegeztetőgépen van, és mesterséges kómában tartják. Amikor megpróbálták felébreszteni, nagyon rosszul reagált a szervezete, az orvosok az életéért küzdenek, és mindemellett kemopterápiát is kap – írta a People.

„A kis javulások a világot jelentik számomra" – mondta az édesanya, aki hiszi, hogy lánya fel fog épülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.