Poppy Guilder 14 hónapos volt csupán, amikor agytumort állapítottak meg nála. Orvosai 50 százalék esélyt láttak a túlélésre, az is csoda volt, hogy megélte második születésnapját. Most viszont betöltötte a 18-at!

Borzalmas hírt közöltek az orvosok a 14 hónapos Poppy Guilder szüleivel. A kislánynál agytumort állapítottak meg. Ezt követően egy nyolc órás műtéten esett rá, de utána mindössze 50 százalék esélyt jósoltak neki a túlélésre.
Poppyra még öt operáció, hathetes sugárkezelés és két év kemoterápia várt, aminek úgy tűnik, meglett az eredménye, hiszen a lány nem rég a 18. születésnapját ünnepelhette.

Az orvosok hatalmas mérföldkőnek tekintik az esetét, szinte csodával ér fel, hogy a lány felnőtt.
„Valóságos hullámvasút volt ez számomra. A családom és a szeretteim teljes mellszélességgel támogattak az elmúlt években. Nem lehetnék itt, ha az anyukám és az apukám nincs mellettem" – árulta el a lány.

Anyukája jól emlékszik, hogy már annak is borzasztóan örültek, hogy gyerekük megünnepelhette a 2. születésnapját.
„Nagyon szerencsések vagyunk, hogy láthatjuk felnőni őt. Poppy egyszerűen elképesztő. Csodálatos szülinapja volt, rengeteget sírtunk, és még többet nevetünk" – mesélte az asszony. Hozzátette, minden születésnap egy igazi mérföldkő volt, de csak felnőtt a kicsi lány – írta a Mirror.