A magyar mulatóssztár a mai napig nem heverte ki a koronavírust - Októberben lett beteg

Forrás: Bódi Csabi -
Bódi család COVID-19 Bódi Csaba koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós sztárt megviselte a koronavírus. A mai napig szenved a mellékhatásoktól – nem tud hosszasan egy pontra koncentrálni, mert szédülni kezd és rosszul lesz.

Tavaly október 25-én kaptam el a koronavírust, amivel sajnos kórházba is kerültem. Tíz napot töltöttem bent, teljesen egyedül, csak én és a gondolataim. A családom csak a portáig jöhetett, beküldték, amit lehetett, de nem találkoztunk. Még jobban Isten felé fordultam, rengeteget imádkoztam." - jelent meg a Blikkben a SlágerTV-n látható Drága családom című magyar reality egy részlete.

Bódi Csabi Forrás: Bódi Csabi

A mulatós celeb nem szívesen mesél arról, mi mindenen ment keresztül, de barátjával Emilioval kivételt tett. Többek között azt is elmondta, hogy nem a saját életét féltette, inkább családjáért aggódott. Rettegéssel töltötte el, mi lesz a gyermekeivel, ha vele történik valami. Bár teljesen még mindig nem gyógyult meg, hálás azért, hogy túl van a nehezén.

Azóta sem tévézni, sem tartósan telefont használni nem tudok. Ha fixen, hosszabban nézek egy pontot rosszul leszek és szédülni kezdek. Így telefont is csak arra használok, hogy felvegyem, ha hívnak, de a posztokat sem én teszem ki, mert egyszerűen nem bírom nézni a kijelzőt, görgetni a hírfolyamot. Még mindig azt mondom, hogy szerencsém volt, hogy 'csak' ennyire döntött le ez a vírus. Örülök, hogy túlvagyok rajta és a családom is jó egészségnek örvend" – árulta el Bódi Csaba a napi reality sorozatban Emiliónak.

Az énekesnek nem volt tavaly jó éve. Nem elég, hogy elkapta a koronavírust, tavaly nyáron több, mint egy millió Forintot loptak el tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.