Kiss Ramóna is átesett a koronavíruson, de nem tudja, mikor

Forrás: TV2 -
betegség Kiss Ramóna koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető most tudta csak meg, hogy ő is már átesett a koronavíruson. Kiss Ramónának fogalma sincs, mikor betegedhetett meg, hiszen semmilyen tünete nem volt, és a Dancing with the Stars forgatásai alatt folyamatosan tesztelték őket.

Kiss Ramóna úgy tudta, eddig megúszta a koronavírus-fertőzést. Noha férje elkapta, akkor ő és fia el is költöztek otthonról, de nem lett pozitív a tesztje egyiküknek sem. Most viszont egy vérvizsgálatból kiderült, hogy bizony valamikor ő is megfertőződött.

Kiss Ramóna is elkapta a koronavírust. Forrás: TV2


"Voltam covidos, csak nem vettem észre, és nem tudtam róla, de van antitestem. Nem tudni, hogy mikor voltam beteg. A leletemen annyi van, hogy a vizsgálat előtt két héttel estem át rajta" – mesélte a Life TV-n futó Ébredj velünk című műsorban Ramóna.

Valószínűleg a műsorvezető december 12. után kaphatta el a koronavírust, mivel addig folyamatosan tesztelték őt a Dancing with the Stars forgatásain.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.