A Fiesta együttes tagjának volt párja bevallotta, gyógyíthatatlan beteg

Forrás: koncertiroda.hu -
Fiesta autista gyógyíthatatlan beteg sclerosis multiplex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fiesta együttes tagja, Knapik Tamás és volt párja, Gombos-Koliba Katalin két éve nem élnek együtt, közös fiukat, Mackót pedig Tamás neveli. Katalin most elárulta, mi ennek az oka.

A pár nem volt házas, a különválásuk során ketten, közösen döntöttek amellett, hogy autista fiuk az apánál maradjon.

Fiesta együttes: Csordás Tibor és Knapik Tamás Forrás: koncertiroda.hu

Katalinnál csütörtöktől vagy péntektől van Mackó hétfőig. A már 5 éves fiú nehezen viselte szülei szétköltözését, de mára már sikerült feldolgoznia. Az anyuka elárulta, hogy gyógyíthatatlan betegsége miatt nem tudja ő neveleni egyedül kisfiát.

Sok vádat kapott az anyuka, hogy ilyen betegen vállalt gyermeket. A Best magazinnak elmondta, hogy a szülésig semmi jelét sem adta ez a betegség:

„A szülésig az égvilágon semmi bajom nem volt, legalábbis nem tudtam róla. A kisfiunk világra jötte után két hónappal kezdődtek a bajok. Először látóideg-gyulladásom lett, egy időre meg is vakultam a jobb szememre. (...) Aztán rendbe jött a szemem, de akkor meg kiderült a súlyos betegségem."

Katalin egyébként talált új párt, össze is házasodtak, a férfinek van egy 4 éves kislánya, akivel Mackó is remekül kijön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.