Azt hitték csak stresszel, később kómába esett a fiatal lány

Forrás: Shutterstock -
betegség pánikroham kóma agyvelőgyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves ápolónőnek gyakran voltak pánikrohamai, ám orvosai szerint csak a stressz okozta. Ám a lány később súlyos állapotba került, majd kómába zuhant, és kis híján meghalt. Kiderült ugyanis, hogy agyvelőgyulladása volt.

Jenn Wiles egyre gyakrabban kapott pánikrohamot, és folyamatosan szorongott. Terápiára járt, sőt gyógyszereket is szedett, ám állapota csak egyre rosszabb lett. Olyannyira, hogy dolgozni is alig tudott. Orvosai azonban azt mondták, csak a stressz okozza a tüneteket, mert Jenn vizsgára készült.
Hirtelen azonban annyira rosszul lett, hogy kórházba szállították, másnap tért csak magához, de semmire sem emlékezett.

Azt hitték csak stresszel, később kómába esett a fiatal lány (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Kiderült, hogy agyvelőgyulladása van, ezután a lány kómába esett. Az orvosok nem sok esélyt jósoltak neki a túlélésre. Ha mégis életben maradna, úgy gondolták, nem tudná magát ellátni.
Ám mindenki legnagyobb meglepetésére Jenn magához tért, és kiderült, nincs maradandó károsodása – írta a Metro.

„Az első amire homályosan emlékszem, hogy ki akartam tépni a csövet amivel tápláltak, mert annyira zavart. A következő emlék az, hogy kiejtem a számon az első szót:'fürdés'. Erre mindenki elsírta magát a kórteremben" – mesélte a lány, aki ezután szépen felépült, és elmúltak a pánikrohamai, és teljes életet élhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.