Megrázó vallomás a világhírű énekesnőtől: "Nem tudom, mennyi időm van hátra"

mellrák Sarah Harding kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Girls Aloud sztárja, Sarah Harding tavaly augusztusban jelentette be, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, amely most testének más részeire is átterjedt.

Sarah Harding azt írta közösségi oldalán, hogy orvosa szerint valószínűleg nem fogja megérni a karácsonyt. A 39 éves énekesnő emlékiratot írt "Hear me out" címmel, melyben többek között ezt is írja:

Az énekesnő azt nyilatkozta, hogy élete minden másodpercét megpróbálja megélni és kiélvezni, bármilyen hosszú is legyen az. Közben néha megiszik 1-2 pohár bort, mert az is segít ellazulni - írja az Evening Standard.

Sarah Harding azt is elmondta, hogy szepszisben (vérmérgezés) szenvedett, miközben kórházban daganatos betegséggel kezelték. Indukált kómába került és lélegeztetőgépre helyezték. Jelenleg minden héten kemoterápiát kap és küzd az életéért, ahogyan csak tud.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.