Szó szerint rohadni kezdett az orra a fiatal influenszernek egy elrontott plasztikai műtét miatt

Forrás: Shutterstock -
plasztikai műtét rohadás orrplasztika influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már három orrplasztikán van túl a fiatal influenszer, az utolsó után azonban elkezdtek elhalni a szövetek az orrában, ami miatt el is veszítheti. Követői segítségét kéri.

Anasztaszija Balinszkaja orosz influenszer és modell őszintén bevallotta, megbánta, hogy orra miatt plasztikai műtétre szánta el magát. A 29 éves nő számára harmadik orrplasztikája után vált az élet rémálommá. Elkezdtek ugyanis elhalni a benne lévő szövetek, gyakorlatilag rohadásnak indult az orra. A helyzet annyira szörnyű, hogy 1-2 hónapon belül el is veszítheti az orrát végleg. - írja a Daily Star.

Egy újabb operáció menthetné csak meg orrát, de erre jelenleg Anasztaszijának nincs pénze. Az újabb operáció finanszírozásában követői segítségét kéri.

Az orosz influenszer és modell őszintén bevallotta, megbánta, hogy orra miatt plasztikai műtétre szánta el magát (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Sőt, Anastasia Balinskaya már a plasztikai műtétekről is másként vélekedik:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.