Már három orrplasztikán van túl a fiatal influenszer, az utolsó után azonban elkezdtek elhalni a szövetek az orrában, ami miatt el is veszítheti. Követői segítségét kéri.

Anasztaszija Balinszkaja orosz influenszer és modell őszintén bevallotta, megbánta, hogy orra miatt plasztikai műtétre szánta el magát. A 29 éves nő számára harmadik orrplasztikája után vált az élet rémálommá. Elkezdtek ugyanis elhalni a benne lévő szövetek, gyakorlatilag rohadásnak indult az orra. A helyzet annyira szörnyű, hogy 1-2 hónapon belül el is veszítheti az orrát végleg. - írja a Daily Star.

Egy újabb operáció menthetné csak meg orrát, de erre jelenleg Anasztaszijának nincs pénze. Az újabb operáció finanszírozásában követői segítségét kéri. 

Az orosz influenszer és modell őszintén bevallotta, megbánta, hogy orra miatt plasztikai műtétre szánta el magát (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

Sőt, Anastasia Balinskaya már a plasztikai műtétekről is másként vélekedik:

Amennyiben nő vagy és ezt a posztot olvasod, kérlek próbáld megérteni azt, amit nekem nem sikerült: a plasztikai műtétektől nem fogod jobban érezni magad!