„Néha nagyon gyengének érzem magam”- Kovács Dóri koronavírusos, teljesen egyedül van

karantén Kovács Dóra koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár sem úszta meg a koronavírust, Kovács Dóra egyedül lábadozik otthon. Elárulta, sokszor nagyon gyenge, de igyekszik pihenni.

Kovács Dórinak teljesen egyedül kell átvészelnie a koronavírust. A sztár is megfertőződött, otthon lábadozik magányosan. Édesanyja és barátnője visz neki ételt.

Kovács Dóri egyedül lábadozik otthon. Forrás: Polyák Attila/Origo

„Az állapotom hullámzó, de alapvetően minden rendben van. Nehéz megállni, hogy ne izegjek-mozogjak állandóan, nem vagyok az a kanapén fekvő lány, de most muszáj pihennem. Néha nagyon gyengének érzem magam, ami nem jó.

Furcsa, épp a fűszerekkel játszom itthon, és semminek, még az erős fahéjnak sem érzem az illatát. Amúgy nagynéni lettem, ez hatalmas öröm, egy picit kárpótol a betegség miatt. Szerencsére anyu és a barátnőm gondoskodik rólam, bevásárolnak nekem" – mondta Dóri a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.