Egymásban tartja a lelket Gáspár Zsolti és édesapja – Nagyon gyengék a koronavírus miatt

Forrás: TV2 -
Gáspár Zsolt koronavírus gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Zsolti és édesapja is elkapták a koronavírust, mindketten kórházba kerültek. Szerencsére már a gyógyulás útjára léptek, de még nagyon gyengék.

Súlyos állapotba került Gáspár Zsolti, amikor elkapta a koronavírust. A sztár kórházi ápolásra szorult, ugyanis komoly tünetek jelentkeztek nála. Felesége, gyerekei, sőt édesapja is elkapta a vírust. Idősebb Gáspár Győző szintén kórházba került 9 napra, nagyon féltek, hogy nem éli túl.

Szerencsére már mindketten otthon lábadoznak, de még nagyon gyengék, igyekeznek egymásban tartani a lelket.

Gáspár Zsolti és édesapja együtt lábadoznak a koronavírus után. Forrás: TV2

„Nem vagyunk még egészségügyileg stabilan, gyógyulófélben vagyunk. Ugyan a szaglásunk és ízlelésünk már visszatért, de még mindig nagyon gyengék vagyunk. A munkát most egy ember végzi helyettünk. Ő jár postára, intézi a papírokat, és eteti az állatokat. Reméljük, ő nem fog megbetegedni, mert akkor vége az egész Gáspár családnak. Közben pedig tartjuk édesapámmal a lelket egymásban, csakúgy mint az elmúlt 45 évben. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani, hogy megmentettek minket a balassagyarmati ápolók és orvosok. Nagyon jól bántak velünk, és fantasztikus kezelést kaptunk. Hálásak vagyunk nekik" - mondta az AcNewsnak Zsolti.

A sztár azt is elárulta, szeretnék majd megünnepelni a gyógyulásukat, mégpedig azzal, hogy megmásszák a Kékes-tetőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.