Durva videót osztott meg a közösségi oldalán Young G, azaz Rácz Béla, amelyben megmutatja, hogyan húzták ki a legelső fogát. 

 A népszerű rapper hosszú ideje küzd komoly ízületi fájdalmakkal, rengeteg orvosnál járt már, kivizsgálásra ment el, de eddig nem sikerült megtalálni a probléma forrását. A sok szteroidtartalmú gyógyszertől, amiket az utóbbi időben kapott, némi súlyfelesleget is magára szedett Béci.

Bár már több fogorvosnál is megfordult a rapper, a legutóbbi, akinél járt, úgy gondolja, hogy az egyik első foga felelős a problémáért, így nemrég ki is húzták azt.

Béci közösségi oldalán osztott meg a folyamatról egy videót. A rapper abban bízik, hogy tényleg sikerült megtalálni a baj forrását és hamarosan megszabadulhat a sok gyógyszertől és nekiállhat újra sportolni is. 

"Kihúzták az első fogamat! 4,5 éve keseríti meg az életemet az ízületi problémám és lehet, hogy találtunk egy góc pontot a fogaimnál! Gondoltam megosztom veletek a folyamatot és nagyon bízom benne, hogy ezzel megoldódik a problémám" - olvasható a rapper bejegyzése.