Szörnyű gúnyolodásoknak volt kitéve a 23 éves Becca Butcher, amiért az egyik melle jelentősen kisebb a másiknál, gyakorlatilag nincs is. A nő azonban mostanra elfogadta magát, és esze ágában sincs kés alá feküdni. 

Tiniként még azzal hitegették Becca Butchert, hogy csupán késlekedik a melleinek fejlődése, mára azonban világossá vált, hogy sosem lesznek egyforma méretűek a mellei egy rendellenesség miatt. Az egyik D-kosaras, a másik A. Ez jelentős különbség, és nagyon sok bántást kellett elviselnie emiatt. Azt mondogatták neki, hogy sosem fog szerelemre találni, hiszen egyetlen férfinak sem fog így kelleni, ő azonban mindezek ellenére visszautasította a felajánlott ingyenes műtétet, és inkább elfogadta magát.

Becca Butcher  elfogadta magátForrás: NORTHFOTO/© Becca Butcher / SWNS.COM/Becca Butcher / Swns.Com

 A rosszakaróknak pedig nem lett igazuk, ugyanis Beccára a szerelem is rátalált. Kyle Officer szereti és elfogadja őt olyannak, amilyen.

Becca Butcher és Kyle OfficerForrás: NORTHFOTO/© Becca Butcher / SWNS.COM/Becca Butcher / Swns.Com
Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!