Nemcsak a felnőttek testi és lelki egészségét, hanem a gyerekekét is veszélybe sodorta a koronavírus, ami miatt sok gyermek szorongással küzd.

 A gyermekek és a kamaszok életére is óriási hatással van a koronavírus, ráadásul a nevelésük, fejlődésük is átalakult az elmúlt időszakban, hiszen a járvány miatt kiragadták őket a megszokott környezetükből és a legtöbb időt barátok nélkül, a négy fal közé zárva töltötték, ami igencsak megviselte őket.

"Én azt látom, hogy inkább a nagyobb alsótagozatosok, illetve a középiskolások meg a felsősök, akiket viszont lelkileg nagyon erősen megrángatott ez az időszak, hiszen ők azok, akik már tudatosabbak, látnak híreket, beszélgetéseket. (...) Figyeljünk arra oda, hogy a gyerekek kapjanak más impulzust is" - magyarázta A Szülők Háza Alapítvány elnöke, Regős Judit a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában.

TÜNETKERESŐ
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!