Szívszorító: Pajzsmirigyrákot állapítottak meg a 22 éves tévésztárnál

pajzsmirigyrák rák (betegség) demi jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Jones, az influenszer és a valóságshow-sztár, aki a Love Island című műsor első téli kiadásában jelent meg, bejelentette, hogy mindössze 22 évesen pajzsmirigyrákot állapítottak meg nála.

Demi Jones, a 22 éves valóságshow-sztár szívszorító bejelentést tett az Instagram-történetében, miszerint pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak nála az orvosok - írja a Daily Star.

- írta Demi Instagram oldalán, aki arra buzdítja követőit, hogy minden esetben ellenőriztessék a csomókat.

A múlt hónapban a valóságshow-sztár egy műtéten esett át, mely során eltávolítottak a golflabda méretű csomót a nyakáról. Az orvosok figyelmeztették, hogy van potenciális esélye, hogy rákos lehet.

Demi mindenkinek felhívja arra a figyelmét, hogy ne hagyják magukat lerázni. Az első kivizsgáláson neki is azt mondták, hogy minden rendben van,ő kérdezett rá, hogy lehetne-e ennél többet tenni. Az orvos akkor felajánlotta, hogy megvizsgálhatják még a csomóban levő folyadékot, így derült ki, hogy a fiatal lány rákos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.