Keresztes Ildikót a pandémia mentette meg, komoly baja is lehetett volna – Videó

pandémia Keresztes Ildikó egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő éppen a járvány előtt kezdte érezni, hogy túlhajtotta magát, nem egyszer a mentő vitte el. Így Keresztes Ildikónak a pandémia épp jókor jött.

Keresztes Ildikó imádja a szakmáját, és szívét lelkét beleteszi a munkába. Éppen ezért észre sem vette, hogy az utóbbi években igencsak túlhajtotta magát. A Mokkában elmesélte, kétszer is elvitte a mentő még a járvány előtt, mert hirtelen rosszul lett. Egyszer Montenegróban, egyszer pedig éppen szülővárosában, Marosvásárhelyen.

Ezután tudta, hogy muszáj pihennie, elvonult pár hónapra, elment nyaralni Balira 2020 januárjában, de úgy érezte, még ez sem elég. Éppen ekkor ütött be a járvány, és minden leállt.

Bevallotta, neki ez pont kapóra jött, mivel akár komoly baj is lehetett volna az egészégével. Most viszont újult erővel lép ismét színpadra, amit borzasztóan élvez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.