Schobert Norbi: "Amióta Réka anyukája minden előjel nélkül a karjaimban ment el, már soha nem tudok önfeledt lenni"

betegség Rubint Réka orvos Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon félti édesanyját Schobert Norbi. A fitneszguru autójábal posztolt, és elmondta, orvoshoz viszi a mamáját. 

"Amikor kicsi voltam, mindig arra vágytam, hogy legyek valaki, vigyem valamire. Legyen egy kabrióm és megmutathassam Anyukámnak, hogy büszke legyen rám. Nem hiába hitt mindig bennem. Most elindulunk, az álom valóra vált, sokat szenvedtem, rengeteget dolgoztam. Mégsem lehetek boldog, mint aki elérte, mert kivizsgálásra viszem. Komoly orvosokhoz és nagyon féltem. Nem így akartam. Nem így álmodtam az álmot. Használjatok ki minden percet! Amióta Réka anyukája minden előjel nélkül a karjaimban ment el, már soha nem tudok önfeledt lenni. Bocs, hogy elmondtam. Jólesett kimondani! Szép napot Nektek!" - írta édesanyjával közös fotójához Norbi.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.