Dobos Attila állapota egyre rosszabb: Mary Zsuzsi volt férje már lábra sem tud állni. 

Mary Zsuzsi egykori férje, Dobos Attila egyre rosszabb állapotban van a menyasszonya szerint. A népszerű zeneszerző - aki ötödjére is meg szeretne házasodni - állapota valószínűleg azért romlott, mert nincs mellette éjjel-nappal a szerelme. Erzsó azonban kénytelen volt ideiglenesen elköltözni tőle egy halaszthatatlan ügy miatt. 

Rossz állapotban van most Attila. El kellett tőle jönnöm, nem tudtam tovább húzni a dolgot. Egy éve lakom nála, ez idő alatt havonta egyszer mentem vissza a saját otthonomba húsz percre, hogy befizessem a csekkeket. A lakásomra már régóta ráfért a felújítás, ezért nemrégiben megbíztam szakembereket, hogy csinálják meg. De abból csak a baj lett... A fürdőszobát háromszor kellett szétverni, mert rosszul dolgoztak, nem voltam itt, nem láttam, mit művelnek. Arról nem is beszélve, hogy eltűntek dolgok a lakásból. Sajnos nem volt más választásom, egy kis időre haza kellett költöznöm" - mondta a Borsnak a nő.

Dobos Attila, zeneszerző, táncdalénekesFotó: Hirling Bálint [origo]

"Megkértem egy szakápolót, hogy vigyázzon a szerelmemre, amíg nem vagyok ott. De sajnos úgy néz ki, ha nem vagyok mellette, akkor semmi sem jó Attilának. Tíz nap után, amikor visszamentem hozzá, mert hívott, hogy hiányzom, döbbenten láttam, hogy milyen sokat romlott az állapota. Mellettem vidám volt, járkált a lakásban, szépen evett, most pedig felülni is alig tud az ágyban, nemhogy felkelni. Tudom, látom és érzem, hogy nagyon vágyik utánam, és a szívem megszakad, hogy nem lehetek vele minden percben, de ezt a kis időt valahogy muszáj lesz kibírnia. Szerintem napokon belül kész lesz a lakás, és visszaáll minden a régi kerékvágásba, újra együtt leszünk. Csak még ezt a kis időt kell kibírnia. Remélem sikerül neki. Komolyan aggódom érte...remélem minden rendben lesz" - tette hozzá.

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!