Túl fiatalnak tartották az orvosok a halálhoz: egy héttel később bekövetkezett a legrosszabb

halál szívroham koszorúérgörcs kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 34 éves férfit azért küldtek haza az orvosok a kórházból, mert szerintük még fiatal ahhoz, hogy meghaljon. Nem sokkal később azonban bekövetkezett a legrosszabb.

Tim Smith először 2018-ban kapott egy enyhébb szívrohamot, akkor gyógyszerekkel kezelték. Tavaly februárban ismét szorítani kezdett a mellkasa, akkor koszorúérgörcsöt állapítottak meg az orvosok. Ismét gyógyszereket kapott, de a fájdalma nem enyhült. Májusban ismét felkereste orvosát, aki azt mondta refluxos, így ennek megfelelő készítményeket írt fel neki. Ezután még háromszor kórházba került, de negatív vérvizsgálatok után mindig hazaküldték. Az utolsó ilyen eset után egy héttel azonban otthonában összeesett. Utolsó erejével még hívni tudta a feleségét, aki azonnal megkezdte az újraélesztést, de sajnos a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni az életét.

A feleség, Zaskia beperelte a kórházat, amiért nem látták el a férjét. Azt mondja, nem akarja, hogy más gyermek is úgy veszítse el az édesapját, ahogy az ő kislányai - írja a Mirror.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.