Rusvai Miklós elárulta: a vitaminok helyett ez a csodaszer erősíti leginkább az immunrendszert

Forrás: YouTube -
immunrendszer hosszú élet titka Rusvai Miklós egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan úgy védekeznek a koronavírus ellen, hogy marékszámra tömik magukba a különféle vitaminokat. Rusvai Miklós virológus szerint azonban ennél sokkal többet is tehetünk az immunrendszerünkért. 

Az ismert virológus szerint azzal még nem erősítjük meg az immunrendszerünket, ha sok vitamint szedünk. A természetközeli életmóddal sokkal inkább egészségesen tarthatjuk magunkat.

Rusvai Miklós szerint a természet és egy kiadós nevetés többet javít az immunrendszerünkön, mint egy marék vitamin. Forrás: YouTube

- nyilatkozta Rusvai Miklós a Ripostnak és azt is hozzátette, hogy az alkohol, a dohányzás és a sok stressz sokat ront az egészségi állapoton és az immunrendszer védekező képességén is.

A szakember arra is kitért, hogy a hosszú élet titka a jó génállomány, de a természet közelsége, a pozitív életszemlélet és minden, ami oldja a stresszt, hozzájárul az egészséges életmódhoz.

Ez is érdekelhet:

Rusvai Miklós virológus elárulta, átesett-e a koronavírus-fertőzésen

Rusvai Miklós: "Mindenki élvezze a maszknélküliséget, ősszel ugyanis kezdhetjük elölről"

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.