Elárulta szörnyű titkát: agysorvadással diagnosztizálták a magyar sztárt

Nagy Ő Molnár Anikó agysorvadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejfájással fordult orvoshoz Molnár Anikó, az egykori nagy ő, ám kiderült, sokkal nagyobb a baj, mint gondolta.

Közel 10 éve őrzi magában a titkot Molnár Anikó: agysorvadással küzd. A tünetek akkor jelentkeztek nála, amikor az Egyesült Államokba költözött. Az erős fejfájásokat a környezetváltozásnak tudta be, ám akkor sem lett jobb a helyzet, amikor visszaköltözött Magyarországra.

Molnár Anikó először beszélt betegségéről Forrás: https://www.instagram.com/molnaraniko11

"Nagyon fejfájós lettem, szerintem még nem is beszéltem erről senkinek. Amit én tragédiaként éltem meg, nem a fejfájás, hanem az oka. Elmentem egy MRI-vizsgálatra, és kiderült, hogy van egy kisebb elváltozás az agyamban, amitől borzasztóan megijedtem, majd azt mondtam, „te jó isten, ha ez nem áll meg, akkor engem pelenkázni fognak záros határidőn belül. És a doki sem tudott megnyugtató dolgot mondani. Egy kisebb fokú sorvadás az agyamban, amit felfedeztek a képen" - mesélte a Blikknek Anikó, aki ezután pszichológushoz fordult, aki teszteket végzett rajta, hogy okozott-e már a betegség bármilyen elváltozást, de szerencsére jó híreket kapott.

"Szerencsére megállt a növekedésben. Eleinte persze szörnyen megijedtem, féltem, mi lesz a beszédemmel, a mozgásommal, fogok-e tudni dolgozni, de hál' istennek, nem tapasztalok semmit. Átadtam magam a sorsnak, elfogadtam, nem veszek róla tudomást, mert egyébként sem lehet vele mit kezdeni, a félelem pedig csak a rosszat táplálja" - mondta Molnár Anikó, aki jelenleg sminktetoválóként dolgozik.

Molnár Anikó dögösebb, mint valaha: leesett a rajongók álla ezektől a fotóktól





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.