A házuk előtt esett össze Schobert Norbi, mentőhelikopter szállította kórházba. Kiderült, hogy sztrókja volt, Réka most újabb információkkal jelentkezett az állapotáról.

Hirtelen lett rosszul és esett össze múlt héten a házuk előtt Scbobert Norbi, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Később kiderült, hogy a fitneszgurunak sztrókja volt. Réka a közösségi oldalán keresztül tájékoztatta az aggódó rajongókat férje állapotáról, és így tett most is. Elárulta, hogy Norbi a gyors segítségnek hála, nem szenvedett maradandó károsodást. 

"Norbi csütörtökön reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselésnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszéd épp akkor sétált ki a házukból, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett, szólt nekem. Azonnal mentőt hívtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát. Rövid időn belül megérkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnòzis: sztrók. Sztrók, ami sajnos bárkivel, bármely életkorban ès kondícióban előfordulhat. Nem történt agyvérzés, egy vérrög elzáródást okozott az agyban. A Légimentők és az Országos Mentőszolgálat gyors és profi ellátásának, az azonnali kórházi vizsgálatokat követő vérhígításnak köszönhetően sikerült stabilizálni az állapotát és a koponya CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak. A katéterrel történő beavatkozással sikerült eltávolítani az elzáródást okozó vérrögöt. Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandó károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlékezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van. A rosszullétének azonnali észlelése és a mentőszolgálat gyors segítsége nagyban hozzájárult, hogy rövid időn belül megkapta a megfelelő kòrházi ellátást, s így időben!!! sikerült segîteni és a beavatkozásra sort keríteni" - írta a többi között.

 

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!